Партньори BEW’17 | BEST Engineering Week
sap

    Като пазарен лидер в сектора за бизнес софтуер, SAP помага на компании от всички размери и индустрии да управляват бизнесите си по-добре и да генерират нови възможности за растеж и иновации. SAP работи с над 335 000 клиенти в 190 страни, повече от 82 400 служители в 130 локации по света, и има над 44-годишна история. Създаден преди 16 години, развойният център на SAP в София е едно от ключовите и стратегически подразделения на SAP SE. Компанията работи в областта на софтуерната разработка и по последните SAP In-memory и облачни технологии. В момента в развойния център работят повече от 700 професионалиста, които създават водещи Cloud и In-Memory технологични решения, допълнени от качествени услуги по поддръжка и технологично консултиране. Компанията има съществен принос в революционната за целия бизнес In-Memory технология SAP HANA, както и ключова роля в дефинирането и разработването на облачната платформа на SAP – SAP HANA Cloud Platform.

 

Melexis

    Мелексис проектира, произвежда и предлага на пазара решения в областта на микроелектрониката, които предоставят добавена стойност на световната автомобилна, промишлена и потребителска индустрия. За повече от 25 години високотехнологичния иноватор Мелексис работи и дава своя значителен принос за едно устойчиво бъдеще. Продуктите в областта на микроелектрониката, които компанията произвежда, отговарят на търсенето и нуждата в световен мащаб от „по-зелени“, по-безопасни автомобили, по-интелигентни машини и по-екологични сгради.

    Мелексис е белгийска компания основана през 1989 г. с присъствие в: Белгия, България, Германия, Украйна, САЩ, Италия, Франция, Швейцария, Китай, Япония и Филипините. В България Мелексис оперира от 2000 г. и развива развойна и производствена дейност с екип от над 300 професионалисти. В последните години високотехнологичната индустрия бележи голям ръст и се развива с високи темпове. Като част от този пазар Мелексис се стреми към една от първите позиции в областта на иновациите. От 2000 г. екипът в София създава над 40 нови продукта в областта на микроелектрониката, а през 2014 г. компанията е наградена за „Най-успешна иновативна фирма“ от Българската търговско-промишлена палата.

 

UCBb CMYK VETT

    УниKредит Булбанк е част от водещата европейска финансова институция УниКредит и най-голямата банка в България – лидер в областта на Корпоративно, Инвестиционно и Частно банкиране и сред основните банки на пазара в банкирането за граждани и домакинства. В България -Групата е представена още чрез УниКредит Факторинг, УниКредит Кънсюмър Файненсинг и УниКредит Лизинг.

    Банката следва ясна и последователна стратегия за управление на човешките ресурси, което ни позволява да сме социално отговорен работодател и предпочитано място за работа. Като част от водеща европейска финансова институция ние се стремим да привличаме, развиваме и задържаме най-добрите таланти.

    УниКредит Булбанк се стреми да предлага нов начин на банкиране и иновативни решения за своите клиенти. Банката инвестира в развитието на младите хора чрез международни образователни и стажантски програми, обучения, проекти и партньорства със студентски асоциации.

    Стажантската програма на банката дава шанс на талантливи студенти да започнат своята кариера в УниКредит Булбанк.
През 2017 програмата ще се проведе за десета поредна година. Година по-рано в нея участваха над 380 студента, като повече от 120 останаха на работа и след края на програмата.

    Банката предлага позиции в областите Банкиране на дребно, Корпоративно, Инвестиционно и Частно банкиране, Информационни технологии, Финансови пазари, Карти, Операции, Риск, Банкова сигурност, Обслужване и удовлетвореност на клиентите, Маркетинг и реклама, Връзки с обществеността, Човешки ресурси.

    Стажантите могат да бъдат част от екипа на УниКредит Булбанк за 3 до 6 месеца в периода май-декември и ще имат възможност да работят рамо до рамо с доказани професионалисти.

Ако искате да се включите в Стажантската програма, може да изпратите

е-mail на Internship@UniCreditGroup.Bg със

Subject: Internship 2017 и предпочитаната област за реализиране на стаж

 

sap

    GRAMMER AG е немска компания, специализирана в разработването и производството на компоненти и системи за интериора на автомобили, както и шофьорски и пътнически седалки за селскостопански машини, камиони, автобуси и влакове.

    Като глобален партньор в автомобилната индустрия, ние сме представени по света от две направления, Автомобилни и Седалкови системи. Нашите служители непрекъснато работят за разработване и производство на иновативни, гъвкави решения, за да посрещаме предизвикателствата на днешния конкурентен глобален пазар.

    Като глобален играч в автомобилната индустрия и селскостопанска техника, GRAMMER е на четири континента с 24 компании и повече от 30 производствени и дистрибуционни центъра в 18 страни. GRAMMER е винаги много близо до клиентите с особен фокус върху най-високите стандарти за качество.

    Заводът на GRAMMER в България е част от немския концерн GRAMMER AG от 1997 година. Ние сме специализирани в производството на компоненти за вътрешния интериор на автомобила – калъфи за подглавници и подлакътници, както и производство на тапицерии за седалки на камиони и цели седалки за строителни и селскостопански машини. Наши клиенти са световни лидери в производството на леки и товарни автомобили и селскостопанска техника – VW, BMW, Daimler, Jaguar, Nissan, DAF, John Deere, Still, MAN, CLAAS, Fiat, Linde. Заводът ни до Ботевград е с повече от 1000 служители и е вторият по големина в Grammer Групата.

 

Interoute

    Interoute притежава и подържа най-голямата оптична мрежа в Европа, както и глобална платформа за клауд услуги. Мрежата ни включва 70,000 км оптични трасета, 15 дата центрове, 17 виртуални дата центрове и 33 центрове за колокация. Нашата платформа за унифицирани информационно-комуникационни решения обслужва международни компании, всички основни европейски доставчици на телекомуникационни услуги, както и оператори в цял свят, глобални интернет компании, правителства и университети.

   Interoute е международна компания с над 40 офиса в 29 държави, като дейността на компанията в България започва да се разраства активно преди пет години, предоставяйки възможности за кариерна реализация на експерти в областта на информационните и телекомуникационни технологии.

   Офисът в София продължава да се разраства активно като със своите 600 служители към момента е най-големият за компанията.

 

Vivacom

   VIVACOM е лидер в предоставянето на съвременни телекомуникационни услуги, които отговарят на най-високите професионални стандарти. В компанията ученето, обучението, развитието на лидери и професионалисти е ключово и има за цел да гарантира, че VIVACOM е готова да посрещне предизвикателствата на пазара.

   Ние ценим високите професионални познания, клиентски ориентирания подход, уменията за работа в екип и позитивното отношение. Ако притежавате тези качества, не се колебайте да кандидатствате при нас.

 

CocaCola

   ЛИБХЕР – ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА ЕООД е част от международния концерн Либхер. В нашите повече от 140 дружества по цял свят работят над 41 000 сътрудника.

   От създаването си през 2000 година фирма Либхер инвестира над 200 000 000 лв. в производствените си и логистични площи, в непрекъсната модернизация и разширение, в развитие и повишаване на квалификацията на персонала. В началото на 2016 отвори врати новият ни логистичен център в близост до завода. До момента фирмата е отличавана 3 пъти с наградата „Инвеститор на годината”.

   В завода ни до Пловдив работят над 1800 сътрудници. Производството ни обхваща широка гама висококачествени хладилници и фризери, за които имаме пазари и клиенти в цял свят. Превъзходното качество и дизайн на нашите продукти се потвърждават непрекъснато от независими институции. Фирма ни постоянно присъства сред отличените за „Специализирана търговска марка рамките на наградите Plus X Awards.

 

liebherr

   Кока-Кола ХБК България е най-големият производител на безалкохолни напитки в страната, който притежава изключителното право да бутилира продуктите на The Coca-Cola Company. Обслужваме приблизително 7.5 милиона души, като произвеждаме и дистрибутираме уникална гама от висококачествени продукти и налагаме отговорни бизнес практики при тяхната реализация на пазара.

   Нашата компания е част от Coca-Cola Hellenic Group – една от най-големите бутилиращи компании на продуктите на The Coca-Cola Company в света и най-голямата в Европа, работеща в 28 държави и обслужваща над 581 милиона души.

   Централният ни офис в България се намира в град София. Компанията ни притежава 2 производствени центъра на територията на страната – в град Костинброд и в град Банкя, а продуктите ни се разпространяват чрез 8 дистрибуционни центъра в цялата страна. В системата на Кока-Кола в страната са заети над 2000 души.

Генерален медиен партньор:

Медийни партньори:

    

naukaoffnews 
eskills
servicejam
movebg

   

 

 

Със съдействието на:

prestige
mlin
13.02.2017 | Коментирането е преустановено