Стажантска програма Vivacom | BEST Engineering Week

 Информация за стажантскаат програма на

VC_LOGO_PANTONE_N

Стажът във VIVACOM вече над девет години е доказан трамплин за динамични, ефективни и иновативни младежи, които вярват в способностите си и умеят да се борят. Средно 30% от студентите, които взимат участие в стажантските ни програми, стават част от екипа на компанията. Много от ключовите специалисти и мениджъри в телекома са започнали пътя си именно от лятната практика и за няколко години са се превърнали във важни за компанията служители, които работят по някои от най-приоритетните проекти на телекома.

 

През март 2013 VIVACOM ще разкрие над 80 нови стажантски позиции, разпределени в различни дирекции и отговарящи на изискванията на студентите от различни специалности и университети. Младите хора ще могат да кандидатстват за стаж в различни направления, които отговарят на техните професионални интереси: „Продажби”, „Маркетинг”, „Информационни технологии“, „Финанси”, „Човешки ресурси”, „Връзки с обществеността”, „Право ”, „Снабдяване” и др.

По време на стажа си, младите хора получават както практически знания от едни от най-добрите професионалисти в различни области, така и възнаграждение за положения труд в компанията. Част от програмата им е и преминаването през специално създадени за тях обучения по бизнес поведение и презентационни умения. Организирането на екипни презентации им позволява да практикуват наученото и да бъдат оценени от професионална публика. За тях по традиция всяка година се организира и тийм билдинг, на който стажантите могат да разкрият лидерските си качества.