2014 -Партньори | BEST Engineering Week
aurubisLogo
Сред последните корпоративни отличия на Аурубис България са ‘Инвеститор на годината’, ‘Най-добър корпоративен инвеститор’, ‘Второ място за Инвеститор в околната среда’.Аурубис е най-големият производител на мед в Европа и глобален лидер в медо–преработването.
Прочетете повече
vivacom

VIVACOM е лидер в предоставянето на съвременни телекомуникационни услуги, които отговарят на най-високите професионални стандарти. В компанията ученето, обучението, развитието на лидери и професионалисти е ключово и има за цел да гарантира, че VIVACOM е готова да посрещне предизвикателствата на пазара.

Ние ценим високите професионални познания, клиентски ориентирания подход, уменията за работа в екип и позитивното отношение. Ако притежавате тези качества, не се колебайте да кандидатствате при нас.

Bulgaria_CENT_RGB

„SCANIA е водещ световен производител на тежкотоварни камиони, автобуси, индустриални и морски двигатели.

Също така компанията предлага на своите настоящи и потенциални клиенти богата гама от услуги и технически решения, свързани със следпродажбеното обслужване на закупените продукти, както и възможност за лизинг.

Компанията оперира в над 100 държави и разполага с повече от 35 000 служители, като от тях 2400 работят в сферата на проучванията и развитието – основно в Швеция, близо до производствените заводи на фирмата.

Визията на Скания е да бъде водеща фирма в свoята индустрия, чрез създаването на устойчиви ценности за своите клиенти, служители и акционери, допринасяйки за тяхното постоянно икономическо развитие.

Като индустриален лидер, полагащ огромни усилия, Скания работи съвместно с правителства, клиенти и организации, за да предоставя надеждни енергоефективни продукти и решения, които повишават ефективността на клиентите и допринасят за едно по-устойчиво общество и по-чиста околна среда. Трите основните ценности на компанията – Клиентът е на първо място, Уважение към личността и Качество, са гръбнакът на фирмата и формират основите на културата, лидерството и бизнес успеха на Скания.

Скания България е основана през декември 1998г и вече 16 години е на българския пазар. В България фирмата има дистрибутор в София, четири собствени (София, Бургас, Варна, Велико Търново) и един независим (Пловдив) дилъри за продажби и сервиз. Към м. Март 2014г. персоналът на фирмата наброява 73 служители.

img Development For Your Future Success
Melexis develops semiconductors and sensors for a wide range of automotive applications used by most car brands in the world. Some of our products are: Hall Effect sensors that can measure angle position and rotation speed for applications like steering wheel, pedal position; Hall switches and latches that are used for detecting if the car seat belt is put on; Far Infra-red sensors for temperature measurement in a wide range of automotive, medical and consumer applications; Integrated Pressure sensors and tire pressure measuring system; Intelligent electric motor drivers; Wireless transmitter and receivers for key less entry system; Automotive Cameras for night vision. Our ongoing commitment to R&D in new product areas keeps Melexis customers ahead of the competition.
Read more
JCI

Johnson Controls е световен Лидер в областта на автомобилното и интериорно оборудване, енергийните решения, ефикасното управление и контрол на сгради и съоръжения. На българския автомобилен пазар Johnson Controls присъства от 2001 г. Това е единствената голяма международна компания у нас, която разработва софтуерни решения за автомобилната индустрия.

Прочетете повече

SAP_grad_R_pref

SAP Labs България

SAP е световен лидер в бизнес приложенията по отношение на приходи от софтуер и свързани услуги – с над 66 000 служители в повече от 130 локации за разработка и продажби по света. Централата на SAP е разположена във Валдорф, Германия. Така наречените „Лабове“ (laboratories) в SAP са центровете за разработка на софтуер, които създават иновативни софтуерни продукти, привличайки таланти и използвайки достиженията на технологиите.

SAP Labs България е един от стратегическите центрове за развойна дейност на SAP. Компанията е създадена през 2000 г. и в момента в нея работят повече от 500 професионалиста, които създават водещи Cloud и In-Memory технологични решения, допълнени от качествени услуги по поддръжка и технологично консултиране.

Ontotext_Logo_onWhite

Ontotext AD is a developer of core semantic technology, text mining and web mining solutions. We save time and money when text and data from multiple sources are to be accessed and managed.We solve problems in BI, Web-mining, Publishing, Life Sciences, Online recruitment, and other areas. Ontotext is the developer of several outstanding products and a major contributor to open-source platforms. It is a proven, competent and cost-effective partner in:

  • Development of tools and solutions based on semantic technologies
  • Software engineering, performance optimization, ontology design
  • Data integration, management and publishing
  • Analysis, evaluation, feasibility studies based on cutting-edge expertise

Прочетете повече

Stanga one „СТАНГА” АД е водещ доставчик на професионални услуги в сферата на дигиталната продукция и разработката на уеб, десктоп и мобилни приложения. Вече 15 години компанията се ползва с доверието на пазарни лидери и интерактивни агенции от цял свят, сред които Ogilvy, TBWA, Digitas и AKQA. В развойните центрове на дружеството в София, Пловдив и Ниш, Сърбия, работят близо 300 софтуерни специалисти, уеб-дизайнери и експерти от областта на управлението на проекти. Компанията разполага с представителни бюра във Великобритания, Франция, САЩ и Израел. От 2007 г. „СТАНГА” АД предлага услугите си под марката StangaOne1. Дружеството има статут на Microsoft Gold Application Development Partner и на Sitecore Solution Partner. „СТАНГА” подкрепя провеждането на BEST Инженерна седмица от първото издание на инициативата през 2011 г. За талантливи студенти от ИТ специалностите компанията организира безплатни въвеждащи технологични обучения с възможност за назначаване на работa.  www.stanga.net
img

Булгартабак е компания с 65 години опит и традиции в обработката и търговията със суров тютюн, както и в производството на тютюневи изделия. Компанията е един от водещите цигарени производители в Югоизточна Европа и лидер на цигарения пазар в България. Производствените ни мощности в България включват две цигарени фабрики и едно тютюно – преработвателно предприятия, които разполагат с модерно оборудване и прилагат най-съвременни технологии за цигарено производство и прецизен качествен контрол. Това ни дава възможност да предлагаме широк спектър от висококачествени продукти, съобразени с последните изисквания и тенденции на световния цигарен пазар. За 65 години Булгартабак е произвела приблизително 5 000 000 000 000 къса цигари. Булгартабак е компания, която живее в настоящето, мисли за бъдещето и се учи от миналото.Нашата мисия• Ние отстояваме позицията си на международна компания, която създава успешни и изпитани марки.• Ние отговаряме на очакванията на нашите клиенти, позовавайки се на дългогодишния ни опит.• Ние сме гъвкави и отговаряме на международните стандарти.• Ние сме социално отговорни към обществото и нашите служители.Целите, пред които сме изправени в бъдеще, са да продължим растежа и да заемем заслуженото си място сред водещите компании в индустрията и преди всичко да използваме богатия си опит, за да продължим да произвеждаме със същото качество успешни продукти. Булгартабак е социално-отговорна компания, която подкрепя множество каузи и проекти, които имат за цел да стимулират талантливи и предприемчиви хора, подпомага рисковите групи, както и спомага за разрешаване на наболели обществени проблеми.

 

img УниKредит Булбанк е част от водещата европейска финансова институция УниКредит и най-голямата банка в България – лидер в областта на Корпоративно, Инвестиционно и Частно банкиране и сред основните банки на пазара в банкирането за граждани и домакинства. В България групата е представена още с УниКредит Факторинг, УниКредит Кънсюмър Файненсинг, УниКредит Лизинг и Pioneer Investments.
Като част от водеща европейска финансова институция, УниКредит Булбанк се стреми да привлича, развива и задържа най-добрите таланти. Банката следва ясна и последователна стратегия за управление на човешките ресурси, което й позволява да е социално отговорен работодател и предпочитано място за работа.
УниКредит Булбанк предлага нов начин на банкиране и иновативни решения за своите клиенти. Банката инвестира в развитието на младите хора чрез международни образователни и стажантски програми, стипендии, обучения, проекти и партньорства със студентски асоциации.
img ЛИБХЕР – ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА ЕООД е част от международния концерн Либхер. В нашите повече от 130 дружества по цял свят работят около 32 600 сътрудника.
Основната дейност на концерна е свързана с производството на машини и съоръжения за строителната и минодобивната промишленост.
В завода до Пловдив вече повече от десет години произвеждаме широка гама висококачествени хладилници и фризери, за които имаме пазари и клиенти. От създаването си фирмата е печелила 3 пъти наградата „Инвеститор на годината”.
img Schneider Electric има несравними възможности да осигури новаторски интегрирани решения, които правят енергията по-безопасна, по-надеждна, по-ефективна и по-производителна.Като добавяме нови дейности на световно ниво – сградна автоматизация и охрана, инсталационни системи и управление, наблюдение и управление на захранването, услуги за захранване и охлаждане от критична важност – към традиционно силните си позиции в захранването и управлението, ние предоставяме цялостни и уникални отговори за жилищните сгради, строителството, енергетиката, инфраструктурата, компютрите и мрежите.Ние сме развили несравними възможности по цял свят за осигуряване на такива решения и за промяна на начина, по който хората захранват и управляват своята среда.
Нашите решения помагат на клиентите да намаляват разходите, да остават постоянно свързани и да ползват изключително чисто, сигурно и непрекъснато захранване.
img

BEW’14 се организира в рамките на европейския проект „е-Skills for Jobs 2014“